Sahibinden
MAYIS 2010, 0 Km otomobil fiyatları güncellenmiştir.
2. EL ARAÇ ALIRKEN DİKKAT!
Durumundan emin olmadığınız veya şüphelindiğiniz araç için ister sahibinden olsun ister galeriden kesinlikle kapora ödemeyiniz,Alacağınız arabayı bir ustaya göstermeden kapora ödemesinde bulunmayınız.
arabaresim
|
Ferrari'ye Novitec Bakışı |

Ferrari'ye Novitec Bakışı
Sporcu Alman
Alman otomobil firması Novitec Ünlü italyan spor arabalarını modifiye etmesi ile bilinir,Özellikle ferrari otomobilleri konusunda oldukça başarılı olan firma ilk kez kendisine ait spor modeli Tulesto'yu yine ferrari firması için ve sadece 11 adet üretecek.
Ağırlıklı olarak ferrari çizgilerine sahip otomobil 4.4 Lt'lik 775 Hp güç üreten V8 tipi motor'la donatılacak.350 Km/h hızına sahip olacak araç 100 Km/h hızlanması ise 3.4 saniye.
Bu Haber
342 kez okundu. / Haber Tarihi :
12 -05-2010
YORUMLAR
( Yorum Yazmak için Üye Olmanıza Gerek Yoktur! ) |
ali
muhteşem araba almay düşünüyorum / 2010-05-14 11:47:51
|
YORUM YAZ
|
Otomobil haberleri Ferrari'ye Novitec Bakışı Otomobil, Sitesi, ikinciel, sahibinden, 0km, 2.el, araba, haberleri, otoshow, otohaber
|
|
|