Sahibinden
MAYIS 2010, 0 Km otomobil fiyatları güncellenmiştir.
2. EL ARAÇ ALIRKEN DİKKAT!
Durumundan emin olmadığınız veya şüphelindiğiniz araç için ister sahibinden olsun ister galeriden kesinlikle kapora ödemeyiniz,Alacağınız arabayı bir ustaya göstermeden kapora ödemesinde bulunmayınız.
arabaresim
|
Beklenilen Yeni RAV4 |

Beklenilen Yeni RAV4

|
Toyota RAV4 Artık Daha Güçlü
Toyota'nın yenilediği kompkat SUV modeli olan RAV4'ün satışına başlandı.Sevilen SUV modeli olan RAV4,Toyota firmasının kullanmış olduğu optimal drive teknolojisi ( En iyi sürüş ) ile yeni şekline kavuştu,böylece yeni RAV4 hem daha güçlü hemde daha ekonomik hale geldi.
SUV segmentinde rakipleri ile başa çıkabilmek için adeta evrimleşen araç,güçlü çizgileri ve toyota karekteristiğine sahip şık tasarımı ile müşterilerin beğenisine sunuldu.
Yenilenen Toyota RAV4,multidrive S otomatik vitesli 2.0 lt hacimli valvematic benzin ve 2.2 lt D- 4D dizel manuel vites seçeneği ile iki farklı tipte 76.500 Tl'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.
-Multidrive S otomoatik modeli özellikleri kısaca sıralayalım
Multidrive S otom Şanzıman
2.0 Valvematic benzinli motor
158 Hp Güç
Ortalama 7.5 Lt/100 km yakıt tüketimi
Fiyat 76.500 - 82.500 Türk Lirası Arası
-D-4D Dizel modeli özellikleri ise
manuel Vites
2.2 Lt CRDI Teknolojisi ile desteklenmiş motor
150 Hp Güç
Ortalama 5.8 Lt/ 100 km yakıt tüketimi
Fiyat 98.500 Türk Lirası
Güçlü arazi taşıtı kimliğini daha da güçlendiren yeni RAV4 Şehir içi kullanımda da estetik ve sportif karekter sergilemekte.
Yenilenen Farlar,krom ön ızgara,yeni tampon Toyota otomotiv ailesi karakteristik özelliklerini taşımakla beraber oldukça zarif çizgilere sahip olmuş.
İç görünümüne gelince oldukça şık tasarlanmış ön konsol dikkatleri hemen çekmekte,Kullanışlı gösterge paneli,Ortaya konumlandırılmış oldukça büyük navigasyon ekranı,konturol düğmelerinin yerleşimi gayet ergonomik kullanım sağlamış.
Yeni Toyota RAV4 SUV segmentinde geride kalmayacağını Dinamik iç ve dış yapısı ile birlikte ekonomik ve güçlü motor yapıları ile tüm dünya'ya ilan etmiş durumda.
Bu Haber
496 kez okundu. / Haber Tarihi :
06 -05-2010
YORUMLAR
( Yorum Yazmak için Üye Olmanıza Gerek Yoktur! ) |
GLX 2.0
Bence daha güzel bir tasarım yapabilirlermiş, toyota teknolojisine bişey demiyorum ama rakiplerine kıyasladığınız zaman çok geride bence, sizce haklı değilmiyim / 2010-05-08 09:51:13
|
YORUM YAZ
|
Otomobil haberleri Beklenilen Yeni RAV4 Otomobil, Sitesi, ikinciel, sahibinden, 0km, 2.el, araba, haberleri, otoshow, otohaber
|
|
|