
Hyundai Genesis için bir ödül daha
Hyundai Genesis için bir ödül daha
Hyundai Genesis, Kuzey Amerika'da 2009 yılının otomobili seçilmişti. Araç, bağımsız değerlendirme kuruluşu Strategic Vision tarafından gerçekleştirilen Toplam Değer Araştırması'nda da Türkiye'de E-Segmenti'nin en değerli otomobili olarak görüldü ve "Alt Lüks Segmenti" en değerli otomobili ödülünü aldı. TVI araştırması 2008 Eylül- 2009 Mart ayları arasında yeni araç alan 48 bin 228 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Araştırma güvenilirlik, yakıt tasarrufu, ödenen fiyat, beklenen ikinci el fiyatı ve gelişim gibi konular üzerinde yapıldı.
Hyundai Genesis, yapılan araştırma sonucunda büyüleyici tasarımı, gelişmiş güvenlik özellikleri ve yüksek kalitesi sayesinde kendi segmentinde en yüksek puanı toplayarak birincilik ödülü almaya hak kazandı.
Hyundai Motor America Ürün Geliştirme Müdürü Derek Joyce araştırma sonucuyla ilgili olarak “Strategic Vision TVI araştırması dahilinde kendi segmentinde en yüksek puanı almak Hyundai Genesis sahiplerinin görüşlerini yansıttığı için büyük onur kaynağıdır. Genesis Sedan dünya çapındaki lider lüks spor sedanlarla kıyaslanabilir güvenliği, teknolojiye ve donanıma sahiptir. Bu ödül, Genesis'in segmentindeki tüketicilerin beklentilerini sürekli olarak aştığını kanıtlamaktadır” dedi.
Strategic Vision Başkanı Alexander Edwards ise "Genesis, gelir düzeyi bir alt sınıfa uygun olan lüks araç müşterilerini Hyundai'ye kazandırmayı başardı. Amerika'da birçok Mercedes, BMW, Lexus, Infiniti ve Cadillac sahibinin araçlarını Genesis ile değiştirdiklerini görüyoruz" diyerek sonucun ne kadar isabetli olduğunu vurguladı.
Bu Haber
592 kez okundu. / Haber Tarihi :
25 -12-2009
YORUMLAR
( Yorum Yazmak için Üye Olmanıza Gerek Yoktur! ) |
|
YORUM YAZ
|
Otomobil haberleri Hyundai Genesis için bir ödül daha Otomobil, Sitesi, ikinciel, sahibinden, 0km, 2.el, araba, haberleri, otoshow, otohaber
|